kreditt-kort

Det er en kjent sak at man med et kredittkort kan dra nytte av massevis av fordeler og rabatter. Men det er slettes ikke alle kredittkorttilbydere i Norge som har en slik ordning, og kvaliteten på de ulike ordningene er også varierende. I denne artikkelen skal vi derfor se nærmere på noen kredittkort som tilbyr rabattordninger – og se på hva som faktisk tilbys her. Besøk også kreditt-kortsiden Kredittkortinfo no som har en liste over enda flere tilbydere av rabattordninger.

Shell Mastercard

Shell Mastercard er et kredittkort som tilbys av Ikano Bank, og som er ganske så populært her til lands. Kredittkortet gir deg rabatter på tre ulike nivåer – en bensinbonus, cashback på alle kjøp samt tilgang til en fordelsportal med massevis av faste rabatter. I sistnevnte kan du spare mellom 5 – 25 prosent på alt fra spisesteder til nettbutikker, leiebil, overnatting, ferie og så videre. Når du bruker kortet får du dessuten 1% rabatt på alt du handler over hele verden, samtidig som du sparer 40 øre per liter drivstoff du fyller hos Shell. Slettes ikke dårlig.

Re:member MasterCard

Re:member er et av de mest populære kredittkortene i Norge, og utstederen har over 700 000 kunder bare her hjemme. Kredittkortet er nok først og fremst populært på grunn av høy kredittgrense og lave gebyrer, men også rabattprogrammet til re:member er solid. Her er det spesielt i nettbutikker du kan spare penger, med rabatter opp mot 25 prosent i enkelte butikker. Totalt så finnes det over 200 butikker som samarbeider med rabattordningen, så hvis du er en ivrig nettshopper er dette helt klart et kredittkort du bør vurdere.

Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa er et kredittkort, som navnet tilsier, som er helt gebyrfritt. Dette er en fordel i seg selv, men akkurat i denne artikkelen er det rabattprogrammet som vi skal fokusere på. Gebyrfri Visa er ett av kredittkortene som tilbys av storbanken Santander. Det gjør at du får tilgang til rabattprogrammet fra Santander, som blant annet gir det såkalt «kickback» (rabatter) i over 200 nettbutikker (b.la. Zalando, Apple, Hotels.com m.fl.). I tillegg har du også en del faste rabatter i diverse restauranter – faktisk opp mot 25% på hele 200 norske spisesteder i de største byene. Ikke dårlig det heller.

365Direkte

365Direkte er et norsk kredittkort som er populært på grunn av sin bensinbonus. Her sparer du hele 3,65% av all bensin du taker uavhengig av kjede, som er en av landets beste bensinbonuser. Kortet har også et fordelaktig rabattprogram som gir deg avslag på alt fra spisesteder til nettbutikker, kultur og underholdning samt ferie (hotell, leiebil etc.). Det er med andre ord mye penger å spare dersom man bruker rabattordningen til 365Direkte konsekvent, og faktisk så har selskapet avtaler med over 300 lokale forretninger rundt om i det ganske land. Absolutt et godt valg for den ivrige rabatt-jeger.